06 maig
15:00
06 maig
17:00

Formació: Seguretat alimentària per a professionals

Formacions per a professionals d’establiments minoristes d’alimentació, per dotar d’eines i facilitar la realització d’accions correctores amb l’objectiu de garantir unes pràctiques d’higiene i manipulació d’aliments que garanteixin un adequat control sanitari dels establiments alimentaris.

  • 06/05/2024 de 15 a 17 h Tècniques de conservació dels aliments per a professionals
  • 13/05/2024 de 15 a 17 h Controls obligatoris per garantir la seguretat alimentària 
  • 20/05/2024 de 15 a 17 h Gestió d'al·lèrgens en el sector alimentari

Curs gratuït. Places limitades. Inscripcions del 22 d'abril al 3 de maig.

Per tal d'emetre els certificats de les formacions és necessari que faciliteu les següents dades: 

  • Nom i cognoms.
  • Document d'identificació (DNI, NIE, PASSAPORT, etc.).
  • Nom de l'establiment on exerciu la vostra activitat professional.

Organitza: Departament de Salut Pública

Inscripcions: Vivetix

Lloc: Saló de Plens

Image
Cartell curs professional seguretat alimentària Maig 2024

L'Agenda