09-jun
17:30

La Fundació Arts i Oficis se suma a les festes de Santa Oliva organitzant un taller familiar per crear llànties d'oli que il·luminaran aquestes nits de celebració.

Vine aquest divendres 9 a la Pl. Jaume Valls i Cadevall (davant del Porxo), a les 17.30 h. Porta un pot de iogurt de vidre, l'organització hi posa la resta de materials.

Col·laboren el Molí de l'Oli, la Fundació Agrícola Olesana i el Col·lectiu de Joves de Santa Oliva.

Organitza: Escola Arts i Oficis

Lloc: Pl. Jaume Valls i Cadevall
Image
Taller familiar de llànties per Santa Oliva 2023
09-jun
19:30

La Xarxa Olesa ens porta aquesta animació infantil de la Companyia Festuc Teatre. Una adaptació del conegut conte de Jack i La Mongetera Màgica, un espectacle de titelles per a tots els públics.

Organitza: Xarxa Olesa i Dept. de Cultura

Image
Animació infantil "La mongetera màgica"
09-jun
22:30

El Col·lectiu de Joves de Santa Oliva ens proposen una nit molt animada amb música ben variada. Quatre DJ's diferents ompliran la revetlla de la patrona amb propostes de tots els estils i per a tots els públics.

Organitza: Col·lectiu de Joves de Santa Oliva

Lloc: Parc del Porxo de Santa Oliva
Image
Música jove
10-jun
09:00
10-jun
21:00

Torna la tómbola benèfica al Convent de les Germanes Paüles. Impulsat per un grup de ciutadanes, aquesta tómbola recull una gran varietat d'andròmines, xecs regal i donacions que es repartiran a l'atzar adquirint les corresponents butlletes.

Tots els beneficis es destinaran a la beneficència.

Organitza: AV Casc Antic

Lloc: Convent de les Germanes Paüles (c. Santa Oliva, 34)
Image
Tómbola de Santa Oliva
10-jun
10:00
10-jun
21:00

Per Santa Oliva, gaudeix d'una mostra d'artesania, gastronomia i del comerç de proximitat amb la Fira de Santa Oliva que organitza l'AV Casc Antic. 

Organitza: AV Casc Antic

Lloc: Pl. de les Fonts, c. dels Arbres i c. Salvador Casas
Image
Fira de Santa Oliva 2021
10-jun
11:00

L'Agrupació Escolta i Guia Sant Bernat torna a inundar Santa Oliva amb els sons del Ginesta Sound. Aquest any una jornada molt completa que començarà al matí de la Diada de Santa Oliva i acabarà ben entrada la nit.

Organitza: Agrupació Escolta i Guia Sant Bernat

Lloc: Parc del Porxo de Santa Oliva
Image
Ginesta Sound 2023
10-jun
11:00
10-jun
13:00

Diferents edificis municipals obren les portes a la ciutadania per donar-se a conèixer. 

Durant el matí de dissabte 10 podràs visitar el Portal de Santa Oliva, la Torre del Rellotge, el Centre Cultural Cal Puigjaner, l'Ajuntament i la Comissaria de Policia.

Organitza: Ajuntament d'Olesa de Montserrat

Lloc: Diferents espais municipals
Image
Cartell de la Jornada de Portes Obertes 2023
10-jun
18:30

L'acte més solemne de la celebració de Santa Oliva. Com sempre, el seguici s'iniciarà des de la pl. Fèlix Figueras i Aragay i hi participaran totes les entitats olesanes que vulguin.

Organitza: Departament de Cultura i entitats

Lloc: Pl. Fèlix Figueras i Aragay
Image
Ofrena Floral a Santa Oliva 2022
10-jun
19:30

Un espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família on el circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball, la música i l’art del Turntablism (scratch amb vinils). Una proposta on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un viatge al passat que més ens enamora, ple d’humor, poesia, innocència, ritme i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic.

Més acció, més emoció, més de tot!… A-a-auaixò es ba-ba-bo-back 2 Classiiiics!

Organitza: Xarxa Olesa i Dept. de Cultura

Lloc: Plaça Nova
Image
Animació infantil "Back 2 Classics"
10-jun
20:00

BARCELONA WORLD'S MUSIC ENSEMBLE neix a l'Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori del Liceu en el combo de World Music dirigit per Bart Barenghi. Una odissea sonora pel món que comença a l'Índia, passant per Orient Mitjà i Àfrica, per a finalitzar aquest primer trajecte amb les diferents tradicions musicals europees. Continua el seu recorregut creuant l'Oceà Atlàntic arribant al Brasil, passant per Veneçuela, el Perú, l'Argentina i Cuba. 

Un viatge que combina música i poesia amb arranjaments originals i moderns, barrejant la tradició amb el jazz i un toc alternatiu.

Organitza: Departament de Cultura i Festes

Lloc: Parc del Porxo de Santa Oliva
Image
Cartell del concert "Redescobrir la música del món"

L'Agenda