Serveis sanitaris

CAP Olesa

L'atenció primària és el primer punt d'accés al sistema de salut i es presta principalment als centres d'atenció primària (CAP).

El CAP Olesa de Montserrat ofereix atenció continuada de dilluns a diumenge, de 8 a 20 h. Fora d'aquest horari truqueu al 061 Salut Respon o adreceu-vos al CUAP La Solana de Sant Andreu de la Barca (obert 24 h) o a l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

Adreça del CAP Olesa: Carrer de Lluís Puigjaner, 22, 08640 Olesa de Montserrat

Serveis que us ofereix el CAP Olesa:

L'equip d'atenció primària (EAP) és el conjunt de professionals de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia, treball social i d'atenció a la ciutadania, preparat per oferir una atenció integral que inclou l'atenció i la promoció de la salut i l'educació en els hàbits saludables, la prevenció de malalties i l'orientació en l'assistència social.

També hi podeu tenir accés a altres serveis com són el servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR), el Centre d’Atenció a les Drogodependències (CAS), o el Servei de Salut Mental.

La ciutadania pot canviar el seus professionals de referència (metge o metgessa de família, pediatre o pediatra i infermer o infermera) dins el seu equip d'atenció primària i també pot fer lliure elecció de centre i d'equip.

El CAP Olesa també ofereix serveis de prevenció de les malalties i promoció de la salut individuals i en grup, en col·laboració amb el Departament de Salut i l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

Programació de visites: 

Per demanar la programació de visita és necessari tenir a prop la targeta sanitària individual (TSI), on consta el codi d'identificació personal (CIP).

Targeta sanitària

Podeu sol·licitar visita a través de La Meva Salut o al telèfon 93 778 47 27.