29 set.
19:00

Tertúlia: Sense pagesia, no hi ha gastronomia

"Sense pagesia, no hi ha gastronomia". L'emergència de preservar els bons aliments de proximitat, per Josep Sucarrats, periodista.

Josep Sucarrats Miró (Abrera, 1975) és un periodista especialitzat en món rural i gastronomia. Va començar la seva carrera professional al diari Regió7 l'any 1998. Després va treballar a les revistes La Terra, d'Unió de Pagesos i Descobrir Catalunya. L'any 2006 va començar a dirigir la revista Cuina, tasca que va conservar fins l'any 2021. Aquell mateix any va engegar el projecte Arrels, del qual avui n'és el director.

Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació d'àmbit nacional (TV3, Catalunya Ràdio, Rac1, Ara, Time Out Barcelona…) i és autor o coautor dels llibres Històries de la Barcelona gormanda, Teoria i pràctica del vermut i Mercats, un món per descobrir.

A Olesa de Montserrat ha participat en els llibres Oli. El luxe d'Olesa de Montserrat i Les cuines d'Olesa.

Organitza: Cecscat

Lloc: Comunitat Minera Olesana

Image
Cartell de la Tertúlia "Sense pagesia no hi ha gastronomia"