Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

CIVISME I CONVIVÈNCIA

Civisme i convivència

El civisme és el conjunt d'actituds i comportaments indispensables per garantir una bona convivència als espais públics i que compartim com a membre d'una comunitat. Un dels objectius de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat és el foment de la convivència cívica de la ciutadania i els valors com la tolerància i el respecte al pluralisme.

 

Promoure el valor del civisme, entès com a conducta correcta i respectuosa, o també com a cultura pública de convivència per la qual es regeix una societat no és tasca fàcil però si obligatòria per intentar conviure de forma més cívica possible. A Olesa de Montserrat aquesta tasca es materialitza a través de projectes educatius, socials, campanyes informatives i normativa específica.

 

Des del punt de vista normatiu, Olesa de Montserrat disposa d'una Ordenança Municipal de Civisme i Convivència Ciutadana que regula els drets i deures dels olesans i les olesanes.

 

      

 

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2017