Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

SOL·LICITAR HABITATGE PROTECCIÓ OFICIAL

El Registre de Sol·licitants d’Habitatges amb Protecció Oficial (RSHPO) és una eina on tots els ciutadans de Catalunya s’han d’inscriure per tal d’optar a un habitatge amb protecció oficial. Aquest registre té com a finalitat garantir la màxima transparència en tots els processos d’adjudicació i de transmissió d’habitatges protegits així com d’informar sobre la necessitat real d’habitatge.

 

Els requisits mínims que cal complir són: ser major d’edat o estar emancipat; residir i estar empadronat a Olesa de Montserrat; no superar el límit d’ingressos màxims establert a la normativa; i tenir necessitat d’habitatge. La inscripció s’ha de formalitzar mitjançant el model de sol·licitud oficial que trobareu a la recepció de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat. No hi ha terminis per a la inscripció en el Registre, i aquesta té una durada de tres anys.

 

La sol·licitud, juntament amb la documentació necessària, cal registrar-la a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2016