Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Canvis en el sentit dels carrers Estació i Calvari per les obres de la riera de Can Carreras19/1/2018


A causa dels treballs del projecte de cobriment de la riera de Can Carreras, a partir d’aquest dilluns, 22 de gener, es modifica el sentit de la circulació dels carrers Estació i Calvari. Així, ja no es podrà circular de baixada pel carrer Estació en direcció a la riera de can Carreras, i en canvi, sí que es podrà agafar el carrer Calvari per accedir fins al tram final de la riera i arribar fins al carrer Clota.

 

Hi haurà quatre planells informatius que indicaran als conductors per on poden circular. Així, al carrer Anselm Clavé, a l’alçada del carrer Calvari, s’indicarà tant als conductors de pujada com de baixada que es pot entrar al carrer Calvari fins enllaçar amb el carrer Clota. De la mateixa manera, a l’alçada de l’inici del carrer Estació també hi haurà dos panells informatius, un dels quals impedirà als conductors de pujada que girin a l’esquerra per agafar el carrer i l’altre per als conductors de baixada per impedir-los l’entrada al carrer Estació.


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2017