Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Inscripcions a l'Escola Municipal de Música fins el 24 de maig16/5/2018

L'objectiu del centre és dotar de formació integral en matèria de llenguatge musical i l'aprenentatge de la tècnica i de la interpretació instrumental i vocal. També hi ha classes per alumnat amb necessitats educatives especials.L'Escola Municipal de Música ha obert el termini d'inscripcions per al pròxim curs fins al dia 24 de maig per tothom que vulgui incorporar-se a l'aprenentatge de diversos instruments com 

acordió, baix elèctric, bateria, contrabaix, piano, tible, tenora, gralla, trompa, trompeta i violí, entre d'altres. La directora de l'Escola Municipal de Música, Àngels Benítez, ha explicat que un dels pilars fonamentals del sistema educatiu emprat és aprendre a treballar en equip i amb estils musicals variats i és, per aquest motiu, que es fomenta la creació de nombrosos grups i formacions entre l'alumnat. A més, també es treballa el contacte amb el públic que s'incentiva amb la participació de l'escola de forma activa a nombroses activitats com trobades amb altres escoles, Cavalcada de Reis, Setmana Santa o els tastets que s'organitzen per Sant Jordi i Festa Major.

 

Les preinscripcions de l'Escola Municipal de Música per al curs vinent es poden fer a la secretaria del centre de 5 a 9 del vespre i les llistes amb les persones admeses es publicaran el dia 29 de maig al tauler d'anuncis. Les reclamacions es poden fer fins 3 dies després i el 5 de juny es publicaran les llistes definitives. Posteriorment, del 6 al 29 de juny s'ha de fer efectiva la matrícula.

 

Les places vacants que hi ha en relació als diferents programes i nivells així com el formulari per fer la preinscripció es pot consultar a la documentació adjunta.

 

L'Escola Municipal de Música està ubicada a la Casa de Cultura, compta amb 460 alumnes, 23 professors i professores i 48 anys d’experiència.


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2017