Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

La pluja no espanta els olesans i les olesanes de les nombroses activitats que s'han realitzat aquest cap de setmana15/4/2018

El festival interdisciplinar 'Art al carrer' ajorna les activitats exteriors però manté les interiors, la Societat Catalana de Geografia camina per l'Olesa desconeguda malgrat la pluja i la TEO canvia de dia la Mini i promou la totalitat de les proves amb èxit de participació.Olesa de Montserrat ha viscut un cap de setmana intens d'activitats i ni la pluja ha fet que els veïns i veïnes no sortissin de casa per participar en el festival d'Art Al carrer, promogut per l'entitat OlesaAteneu. A primera hora del matí del dissabte la junta de l'entitat ja havia decidit que les activitats exteriors s'ajornarien fins a nova data arran del risc de mal temps. Ara bé, es mantenien les activitats organitzades a l'interior d'equipaments i es van acollir amb molt d’interès des dels diversos tallers organitzats així com l’homenatge a Josep Garí.

 

La Societat Catalana de Geografia, un àmbit de l’Institut d’Estudis Catalans, en aquest dissabte plujós, va organitzar una sortida matinal per l’Olesa desconeguda i a la tarda va fer una la rodona titulada ‘La geografia d’Olesa a debat!, amb la participació de l’alcaldessa Pilar Puimedon i altres membres de l’entitat.

 

La quarta edició de la Trail de les Ermites d'Olesa, popularment coneguda com a TEO, s'ha celebrat aquest dissabte i diumenge. La Mini Teo es va suspendre el dissabte per pluges i es traslladà el diumenge al migdia. La principal novetat era la Teo Vertical que pujava directament a la Creu de Saba i el Repte Teo, que inclou la Vertical i la cursa de 25km. La participació ha estat de 547 corredors i corredores adults i 75 de petits en total. La campiona del Món d'SkyWorld, Sheila Aviles ha guanyat la prova de 25 km en la modalitat femenina. Les TEO han estat organitzades per l'Associació Esportiva Escolar de l'Institut Daniel Blanxart amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat.


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2017