Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Treballs d'asfaltat al carrer Garrigues i Bon Viure a partir de la setmana vinent11/4/2018

L'asfaltat es farè en els trams més malmesos i que suporten un gran pas de vehicle. A partir del 23 d'abril també començaran les obres d'adaptació de passos de vianants al carrer Priorat i a la carrer de la Carretera de Terrassa.Durant aquesta setmana començaran les tasques de senyalització per avisar al veïnat sobre les restriccions d’aparcament als carrers afectats per les tasques d’asfaltatge d’alguns punts del barri del Collet de Sant Joan i que començaran a partir del proper 16 d’abril. Concretament, es tracta del carrer Garrigues, entre els carrers Montseny i Bon Viure) i al carrer Bon Viure, entre els carrers Garrigues i Unió. També es faran tasques d’asfaltat al carrer Verge del Pilar i Sant Antoni. Les zones que s’han triat enguany per asfaltar són trams de carrers molt malmesos i que suporten un gran volum de trànsit. Miquel Riera ha apuntat que les obres començaran el 16 d’abril i està previst que tinguin una durada de 5 dies.

 

El regidor d’obres i edificació, Miquel Riera, ha explicat que aquestes obres s’inclouen al contracte bianual d’asfaltat que té en aquets moments vigent l’Ajuntament. Durant el 2017, es va asfaltar un tram del carrer Vall d’Aran, entre els carrers Vallès i Occitània, tant de la calçada com de la zona d’aparcament. També es va asfaltar la part baixa del carrer Priorat. A part d’aquests punts del barri de Les Planes, també es va asfaltar un tram del carrer Lluís Puigjaner, entre el Passeig del Progrés i el carrer Alfons Sala. 

 

Més actuacions que començaran en breu a la via pública és l’adaptació d’alguns passos de vianants. El regidor d’Obres i Edificació, Miquel Riera, ha explicat que es partia de més de 300 punts no adaptats a Olesa i que cada any s’han fet actuacions per crear, sobretot, itineraris adaptats que comuniquen amb els equipaments principals o les zones comercials de la vila. Riera ha recordat que el 2017 es van adaptar alguns passos de vianants al barri de l’Eixample, sobretot al voltant del carrer Jacint Verdaguer. Per aquest 2018 s’adaptaran alguns passos de vianants al carrer Priorat per tal que almenys un dels costats sigui apte per a persones amb mobilitat reduïda. També s’adaptarà un pas de vianants al carrer de la carretera de Terrassa, a tocar el carrer Estació i s’aprofitarà per eixamplar la vorera. Les obres per adaptar aquests passos de vianants començaran el 23 d’abril i es preveu que tinguin una durada d’entre dos i tres mesos.


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2017