Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Solidaritat, comerç i visita del riu Llobregat, tres de les activitats d'aquest cap de setmana a Olesa de Montserrat11/3/2018

La campanya de Medicaments solidaris continua, els associats d'Olesa Comerç estan contents amb la Fira de la Primavera i els excursionistes han gaudit d'una jornada al riu LLobregat.Olesa de Montserrat ha viscut un cap de setmana amb activitats solidàries, comercials i esportives. La campanya de Medicaments Solidaris es va iniciar el passat dissabte a la Farmàcia Berenguer, situada en el carrer Anselm Clavé, l'única de tot el municipi que s'ha integrat a aquesta fórmula solidària del Banc Farmacèutic per a recaptar fons per a comprar medicaments per a persones amb dificultats. 

La Fira de la Primavera organitzada per Olesa Comerç ha estat molt positiva, tant per l'entitat com per la cinquantena d'establiments de tots els sectors que s'han concentrat al matí i a la tarda de diumenge a la plaça Catalunya. El temps ha estat un dels factors decisius i finalment, una plaça Catalunya plena de gent amb les exhibicions musicals de la tarda, han mantingut present el públic fins a darrera hora.

Altra de les activitats celebrades aquest diumenge ha estat l'excursió familiar "Anem al riu!". La ruta ha concentrat unes 25 persones que han fet un recorregut per les albes de Can Singla i l'entorn de Vilapou.


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2017