Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

El Carnestoltes concentra les activitats festives del cap de setmana11/2/2018

Les comparses de Les Gallines, El Cinema i les Aranyes van guanyar els premis del jurat i la vella Buiraca va ser la reina del Carnaval Popular.El Carnaval d'Olesa de Montserrat va reunir aquest dissabte un gran nombre de comparses i molts olesans i olesanes disfressats en grup o a títol individual. Des de primera hora de la tarda, a les 16.30h, el rei Carnestoltes va arribar a la plaça de Catalunya i, després del pregó, va començar un espectacle d'animació infantil i una xocolatada. A patir de dos quarts de sis de la tarda, els nens i les nenes van passar per la passarel·la infantil ,i posteriorment, van anar arribant les comparses.

 

La rua conjunta, grans i petits, va començar sobre les 19.00h des de plaça Catalunya que va recórrer el Passeig del Progrés, carrer Metge Carreras, La Rambla, Anselm Clavé i Alfons Sala. Tot seguit va començar el concurs i les diferents comparses van passar per la passarel·la per poder participar al concurs de disfresses.

 

El veredicte del jurat va ser el següent:

 

  • Millor disfressa individual per Els Barrufets amb un premi de 75€ 
  • 1r premi a la millor comparsa per Les Gallines amb un premi de 300€
  • 2n premi per a la comparsa El Cinema amb un premi de 200€
  • 3r premi per a la comparsa Les Aranyes amb un premi 100€.

Després de repartir els guardons hi va haver ball i Dj fins a la matinada amb una plaça Catalunya plena de gom a gom.


El divendres al vespre, però, va organitzar-se el Carnestoltes Popular que va començar a la seu del Centre Muntanyenc i de Recerques amb la participació d'un centenar de persones i que va començar amb un pregó sarcàstic i crític amb els poders polítics, financers, l'església, el consistori i el govern espanyol. Després del pregó va sortir la vella Buiraca, la reina del Carnaval, i totes les persones participants van recórrer els carrers d'Olesa.


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2017