Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

La Policia Local d'Olesa fa dues detencions per dos casos d'agressions en l'àmbit familiar7/12/2017

Els agents han detingut una dona per agredir a la via pública la filla menor d'edat i un jove de 31 anys per llençar-li una bombona de butà a la seva mare i trencar l'ordre d'allunyament.La Policia Local d’Olesa ha realitzat els darrers dies dues detencions, ambdues per dos casos d’agressions en l’àmbit familiar.

 

La primera de les detencions es va produir el dissabte  2 de desembre. A dos quarts de 12 de la nit la Policia va ser alertada per diversos ciutadans que havien presenciat com una dona agredia la seva filla menor. Els agents de la Policia Local es van presentar immediatament al lloc i van localitzar una menor de 10 anys amb ferides sagnants i diverses contusions que li havia fet la seva mare a la via pública, segons van declarar els testimonis.  La col·laboració ciutadana va ser clau per poder detenir aquesta dona, que respon a les inicials S.P.N, per un presumpte delicte de violència domèstica i lesions amb agreujant de parentesc. Posteriorment un cop finalitzades les diligències policials va ser lliurada als mossos d’Esquadra per passar a disposició judicial.

 

D’altra banda, aquest dilluns, la Policia Local va detenir una altra persona, en aquest cas un jove de 31 anys, per llençar una bombona de butà a la seva mare. A dos quarts de 9 del matí, la Policia va ser alertada per una senyora que manifestava estar molt nerviosa ja què el seu fill havia llençat una bombona de butà contra ella després d´amenaçar-la de mort. Mentre era atesa la víctima, la Policia Local va fer una recerca per la zona fins a localitzar i detenir l’autor.  Es tracta del fill de la víctima, de 31 anys, que va ser detingut per un presumpte delicte d´amenaces i trencament de condemna ja què tenia una ordre de no apropament a la seva mare per fet similars.  


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2017