Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

La regidoria de Transport i Mobilitat veu una escletxa per anul·lar la concessió de la Hispano Igualadina si la Generalitat rescindeix el contracte de la línia Barcelona-Igualada7/12/2017

La regidora de Transport, Susana Yáñez, ha considerat una bona notícia l'anunci de la Generalitat de l'obertura d'un expedient per a la rescissió de la concessió d'Igualada-Barcelona i creu que pot obrir una porta a una futura anul·lació del contracte de la línia d'Olesa si continua el servei actual.Hispano Igualadina fa molts més anys que s’encarrega de la línia d’Igualada, i en aquest temps però sobretot en el darrer any han estat nombroses les queixes dels usuaris, que denuncien vehicles que no paren a les parades previstes, mal estat dels vehicles i canvis no comunicats que formen part de l'expedient a l'empresa gallega Monbús. L'expedient acordat per la Generalitat iniciarà la seva tramitació a mitjans de gener.

 

La Regidora de Transport i Mobilitat de l’Ajuntament d’Olesa, Susana Yáñez, ha recordat que quan ara fa prop d’un any Mobús-Hispano Igualadina es va fer càrrec de la línia Manresa-Olesa-Barcelona, arran una sentència judicial, “van saltar totes les alarmes”, i per aquesta raó de seguida Ajuntament i usuaris van fer front comú per denunciar totes les incidències detectades. Passat un any i encara vivint vàries incidències setmanals, Yáñez creu que s’acabarà poden seguir el mateix camí que amb la línia d’Igualada.

                 

Malgrat que el nombre d’incidències s’ha reduït respecte els primers mesos de servei, encara se’n produeixen. A tall d’exemple la Regidora ha posat el fet que, fa uns dies, un conductor es va equivocar de ruta i el bus va acabar a Terrassa, fet que, a aquestes alçades, Yáñez veu “inadmissible”. Altres incidències que els usuaris segueixen comunicant a l’ajuntament, i que la Regidoria segueix enviant a la Generalitat, són principalment retards o sobreocupació dels vehicles.

         

Per tot plegat, la Regidora de Transport de l’Ajuntament d’Olesa veu bona notícia que la Generalitat hagi iniciat gestions per rescindir el contracte de la línia d’Igualada, ja que els municipis afectats per la línia Manresa-Olesa-Barcelona també s’estan carregant de raons per seguir el mateix camí. Susana Yáñez ha recordat que els usuaris i usuàries poden fer les queixes directament al Departament de Territori de la Generalitat o a través de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, a través de l'aplicació Línia Verda o al correu policia@olesademontserrat.cat.

 

 

 

 


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2017