Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

9è Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord13/11/2017

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, juntament amb la resta de consistoris del Baix Llobregat Nord, han posat en marxa la convocatòria del concurs d'iniciatives empresarials dins del programa "Fem Xarxa, Fem Empresa". El certamen té per objectiu reconèixer i premiar l'esforç de les persones usuàries dels serveis d'atenció a l'emprenedoria.La 9a edició del Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord torna a posar-se en marxa amb l'objectiu de reconèixer i premiar l'esforç de les persones emprenedores dels municipis, així com la projecció externa dels serveis d'assessorament i acompanyament als projectes empresarials per tal d'incrementar el nombre d’usuaris dels serveis a les empreses i aconseguir una major implicació dels agents econòmics amb els serveis municipals.

 

Aquesta edició del certamen, que coordina l'Ajuntament de Martorell, consta de cinc categories: un premi a la millor empresa en creació de llocs de treball, un altre a la millor empresa en el sector comerç, un tercer per la millor empresa en el sector serveis. El quart premi anirà destinat a la millor iniciativa empresarial promoguda per aturats de llarga durada i, en darrera instància, una distinció a la millor idea jove de negoci. Cadascuna d’aquestes cinc categories està dotada amb un premi de 3.000€. En el cas de la idea jove de negoci, 1.500€ es destinaran al centre d'ensenyament i 1.500€ per al guanyador o grup guanyadors així com la publicació al diari La Bústia.

 

En aquest sentit, un dels objectius que s’ha marcat l’organització és potenciar l’esperit emprenedor dels estudiants dels centres d’ensenyament secundari del Baix Llobregat Nord incentivant el talent creatiu i emprenedor, amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar la iniciativa emprenedora jove a la comarca. Per fer-ho, una de les cinc categories del Concurs d’Iniciatives Empresarials d’enguany, va enfocada exclusivament al públic jove.  

 

Al certamen hi podrà participar qualsevol empresa que s’adeqüi amb les bases: des d’un negoci centenari que darrerament ha implementat una mesura de caràcter innovador, fins a una empresa de nova creació. En aquest sentit, la tècnica empresarial Sandra Alarcón, assegurava que s’han redactat unes bases amb la voluntat de facilitar la participació. Com a requisits generals, es demana que les empreses que vulguin participar en aquesta edició del Concurs d’Iniciatives Empresarials tinguin el domicili social o fiscal situat en una de les set poblacions del Baix Llobregat Nord i que no s’hagin presentat en cap de les dues edicions anteriors del concurs. Tampoc entraran a competició aquells projectes empresarials que ja hagin resultat guardonats altres anys.

 

El termini per inscriure’s acaba el 19 de febrer de 2018. La informació, inscripció i documentació ha de ser lliurada als serveis d'atenció a emprenedors dels ajuntaments participants en la convocatòria (Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires). 

 

 

 

 

 

 


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2016