Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

L'Ajuntament posarà aigua calenta a les dutxes exteriors de la piscina municipal d'estiu15/7/2017

D'aquesta manera el consistori olesà atendrà la petició feta per usuaris i usàries de l'equipament municipal.L’alcaldessa d’Olesa, Pilar Puimedon, ha confirmat que arran la petició realitzada per usuaris i usuàries de la piscina municipal d’estiu, l’Ajuntament d’Olesa farà en breu les obres d’instal·lació del sistema que ha de permetre disposar d’aigua calenta a les dutxes exteriors de l’equipament. L’alcaldessa ha confirmat que l’Ajuntament està acabant de fer el tràmit administratiu que ha de permetre atendre aquesta demanda ciutadana.

 

La piscina d’estiu d’Olesa no acostumava a tenir aigua calenta a les dutxes però una temporada sí va ser possible. Amb les recents obres a la pista annexa al pavelló Salvador Boada i el recinte de la piscina, el sistema d’aigua calenta es va eliminar i no s'havia tornat a posar en previsió de les futures obres que es faran a la zona esportiva i en considerar inicialment que no era un element indispensable. Un grup d’usuaris i usuàries, però, han entrat instàncies a l’ajuntament reclamant que es torni a posar l’aigua calenta a les dutxes exteriors, petició que l’Ajuntament ha decidit atendre.

 

De moment l’alcaldessa no ha pogut concretar la data en la qual el sistema d’aigua calenta ja serà operatiu.


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2016