Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Néstor Sanchís i Manuel Nieto guanyen el Concurs de Pintura Ràpida i Local d'Olesa17/6/2017

En les dues modalitats han participat un total de 42 persones i el veredicte s'ha fet públic aquest dissabte a la Casa de Cultura.Els guanyadors del Concurs de Pintura Local i Ràpida organitzats per l'Escola d'Arts i Oficis, s'han fet públics aquest migdia. Amb la participació d'unes 42 persones entre les dues modalitats, Néstor Sanchís de Sant Feliu de Guixols un bregat pintor de 80 anys amb nombrosos premis a Olesa, ha estat de nou el guanyador de la disciplina ràpida amb una pintura a l'aquarel·la de les escales del carrer Altures de la riera.
 
D'altra banda, Manuel Nieto d'Olesa de Montserrat, que tan sols fa 2 anys que pinta, iniciat a l'Escola d'Arts i Oficis, ha estat el pintor de l'obra premiada en la modalitat local, amb una imatge del monestir i la muntanya de Montserrat.
 
En el concurs ha sorgit una petita polèmica entre el jurat i un dels participants històrics, en no admetre-li l'obra pocs minuts després del final del termini, segons l'afectat, per un embús de trànsit al municipi.
 

  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2016