Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Celebració del 10è aniversari de la llar d'infants Taitom en el Parc Municipal.16/6/2017

Famílies senceres, alumnat i professorat que han passat pel centre educatiu han compartit la festa d'aniversari.Unes 200 persones han participat en l'acte festiu per a celebrar el 10è aniversari de la llar d'infants Taitom amb una bufada del pastís i amb diversos espectacles infantils. L'alcaldessa i alhora regidora d'Educació, Pilar Puimedon, també present a l'acte, ha manifestat que actualment aquest centre educatiu "ja està consolidat, seguint amb els estàndards i havent-hi fet moltes millores en el servei en aquest temps i la valoració en tots els sentits és positiva, malgrat passar èpoques no tan bones a causa de la crisi".

Per Meritxell Font, directora de la llar Taitom "els principis no van ser fàcils, ja que molts dels professionals venien d'origens diversos i el projecte educatiu tenia moltes visions, però a poc a poc vam agafar el ritme conjunt".

Els participants a l'acte, petits i grans, tot i la intensa calor, han compartit vivències entre les diverses generacions de pares i alumnes que han passat per aquest centre educatiu.


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2016