Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

PLA DE GOVERN

 

El Govern Municipal del BLOC OLESÀ, es va presentar a les eleccions de 2015 amb un programa que esdevindria el seu “full de ruta” o Programa d’Acció de Govern en cas d’assolir el Govern Municipal.

 

Per coherència política doncs, aquelles propostes presentades a la ciutadania abans de les eleccions són, a partir de l’13 de juny de 2015, el Pla d’Acció del Govern Municipal.

 

 

El podeu consultar en aquest document.

 

Us oferim un espai de participació perquè pugueu dir-hi la vostra (propostes de priorització, suggeriments, consultes...)

 

DIGUES LA TEVA


  • * Camps obligatoris

Avís sobre la protecció de dades personals
L’Ajuntament d'Olesa de Montserrat, incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Agència de Protecció de Dades.
L’Ajuntament d'Olesa de Montserrat no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l’adreça postal o a la de correu electrònic de l’Ajuntament


  • Twitter
  • Facebook
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional Logo Infoparticipa 2016